Naam:
Reisverhalen:
Foto’s:
1711

Over ons

Hij: 29 jaar, werkte in een marktonderzoeksbureau, heeft een hoeveelheid reisgidsen en -verhalen waar bibliotheken jaloers op kunnen zijn, draagt zijn favoriete songs mee en zet de puntjes op de i wat betreft organisatie en afspraken.

Zij: 28 jaar, werkte als leerkracht economie en wiskunde, heeft honger naar culinaire ontdekkingen, wil het Andalousische Spaans uittesten in Latijns-Amerika en is op zoek naar een mooie reisfoto voor in de living.

Allebei: woonden in Brugge, werkten deze zomer nog als redder aan zee, zijn benieuwd naar het onbekende, spreken een aardig mondje Spaans, vinden dat ze de ideale reispartner hebben, gaan graag een sportieve uitdaging aan en kunnen genieten van wondermooie uitzichten.

Over onze reis

Wat vast ligt zijn onze vertrek- en terugkeer datum en de daarbij horende vluchten. Daartussen baseren we ons op de mogelijkheden van het openbaar vervoer, het latijns-amerikaanse gevoel voor stiptheid ;-), verhalen van andere reizigers en vooral onze eigen ervaring op het moment waarop we moeten beslissen om verder te gaan en naar waar. Toch hebben we nu al enkele favorieten: het midden van de wereld, Titicaca meer, Machu Picchu, zoutvlakte van Uyuni, Iguazu watervallen, Perito Moreno gletsjer, San Blas eilanden, hangmatten uit Merida, Caye Caulker, Maya ruines, Atitlan meer, ... 'Enkele' favorieten dus. Hoe we dit reisplan concreet uitwerken, lees je met ons mee in de gepubliceerde blog berichten.

Bezochte landen

Wij hebben 14 landen (6%) bezocht:

Argentinië, België, Belize, Bolivia, Brazilië, Chili, Costa Rica, Ecuador, Guatemala, Honduras, Mexico, Nicaragua, Panama, Peru.